Coneixes UreaTEC46?

Estem en plena campanya de fertilització de cobertora al blat de moro.

Una bona opció, disponible a casa nostra, és un adob a base de Nitrogen en forma ureica que incorpora una mol·lècula inhibidora de l’enzim ureasa . 

La ureasa, catalitza la reacció de descomposició de la urea en diòxid de carboni + amoníac (gas). Per tant, inhibint aquest enzim, es redueixen les pèrdues  de Nitrogen per volatilització. En determinades condicions, aquestes pèrdues poden arribar a ser de l’ordre d’un 50% del N aportat.

UtilitzarIMG_9653 UreaTEC46 ens permet maximitzar l’eficiència del fertilitzant que apliquem. En el cas del blat de moro, sabem que és especialment exigent en aquest nutrient al llarg de tot el seu cicle de cultiu. Fertilitzant en cobertora amb UreaTEC46, ens assegurem que la planta disposarà de N fins al final i, incrementem l’eficiència ja que no perdem part de la inversió realitzada, en forma de gas que es volatilitzi cap a l’atmIMG_9663osfera.

 Ja fa 4 anys que distribuïm aquest producte de la casa KEYTRADE, amb molt bons resultats en diferents finques de blat de moro d’arreu de la província. Inclús s’ha fet en diferents campanyes, una aplicació única de fons, en blat de moro regat a manta, sense cap cobertora posterior, amb excel·lents resultats de producció.

UreaTEC46 es subministra en 3 formats: a granel, en BB de 500 kg ó en sacs de 25 kg.

Si vols conèixer més sobre el producte, les seves característiques i mode d’acció punxa aquí.

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments