Durant els passats dies 19-20-21 de gener de 2015, el nostre company Dani Porqueras (Departament tècnic-comercial de fruita, vinya i olivera)   ha assistit a les sessions presencials del Curs sobre Gestió Integrada de Plagues en cultius llenyosos, que s’imparteix a la Universitat Politècnica de València.

Aquest curs, que majoritàriament es realitza en modalitat on-line, consta també d’una formació presencial pràctica que s’imparteix a les instal·lacions de la U.P. Valencia i  és una més de les moltes activitats que es duen a terme, amparades per la Cátedra Bayer Cropscience.

IMG_8641

La finalitat de la Càtedra Bayer CropScience, és la promoció i desenvolupament de Coneixements Científico-Tecnològics en l’àmbit de la producció i protecció dels cultius, que contribueixi al desenvolupament d’una agricultura competitiva i sostenible. Tot això en el marc de l’objecte i finalitats especifiques de la Universitat.

Aquesta transferència de coneixements es realitza a través de l’Escola Superior d’Enginyeria Agronòmica i  Medi Natural. Amb aquestes assignatures, s’obtenen també ECTS que computen per a la obtenció de la titulació universitària.

Durant tres dies, els alumnes -tècnics de la distribució de Bayer Cropscience de tota Espanya i altres professionals del sector-, han assistit a les conferències i sessions pràctiques de laboratori, impartides per catedràtics de la UPV especialistes en les diferents matèries.

Les sessions pràctiques s’han centrat en els mòduls següents: malherbologia -identificació i gestió de males herbes-, entomologia de fauna auxiliar -identificació de paràsits i depredadors-, patologia -control cultural i biològic de malalties-, plagues emergents en fruiters, cítrics, vinya i olivera.

Des d’AgroSalvi agraïm a BAYER CROPSCIENCE que ens dóni la possibilitat d’assistir a aquests cursos. L’excel·lència en la formació tècnica, el constant “up to date” del nostre equip, incidirà directament en un millor servei als nostres clients.

Comments

comments