AMINOVIT Vigorión

Aminovit Vigorion Azon, fisioactivador i estimulant orgànic, ric en matèria orgànica (24%), ric en aminoàcids lliures (12 %) i ric en àcids fúlvics, que a més té una gran capacitat d’absorció per la presència de biopolímers evitant així qualsevol aportació de mullant.

És un estimulant foliar que ajudarà al cultiu en moments d’estrès (fred, calor, sequera, plaga…). Quan una planta està estressada, trenca les cadenes de proteïnes per crear aminoàcids, en concret la prolina, de la qual l’AMINOVIT Vigorión n’és molt ric. També funciona com a regulador nutricional.

En aquest producte s’hi ha afegit la bacteria Azotobacter chroococcum subsp. isscasi soca del tipus P-205. Bacteria propietat de Fertinagro Biotech que s’ha extret estudiant la metagenòmica de diferents finques de tota la península. Es tracta d’una bacteria fixadora del nitrogen atmosfèric que permet reduir la dosi de Nitrogenat ha aportat al camp. Per tal de facilitar la implantació d’aquesta bacteria hi afegim probiòtics (aliment per les bacteries).

Pots arribar a estalviar-te fins a 30 UFN (Unitats Fertilitzants de Nitrogen) per Ha i any, directament t’afecta a la DAN (Declaració Anual del Nitrogen).

La millor alternativa al N-32 convencional, és…

NITRIUM Premium

Adob líquid NITROGENAT amb combinació única d’àcids policarboxílics associats a matèries orgàniques naturals.

Alta assimilació i màxima eficàcia amb tecnologia HPC:

  • Total absorció dels elements nutricionals.
  • Augmenten l’activitat biològica del sòl.
  • Evita la mobilització del nitrogen (inclòs sòls arenosos).
  • Resistent a la volatilització i lixiviació del N.
  • Estable i disponible al 100% en la zona radicular de la plata.
  • No incrementen la salinitat del sòl (evita l’acumulació de sals).
  • Eficàcia independentment del clima advers.
  • Aplicació tan radicular com foliar (10%).

Per obtenir els millors resultats l’aplicació via radicular, aplicar amb volum suficient per aconseguir una òptima cobertura del sistema radicular del cultiu.

Comments

comments