ens visiten1

Els alumnes d’últim curs del Grau de Jardineria de l’ECA Forestal de Santa Coloma de Farners ens van visitar el passat dimecres 11 de novembre de 2015. Com sempre, estem molt contents de contribuïr, en la mida que podem, a la formació d’aquests alumnes que es preparen per a començar la seva vida professional al sector de la jardineria i  espais verds  en general.

En Xevi Salvi, va comentar la normativa que els afectarà i que trobem recollida al RD 1311/12, va respondre a preguntes sobre els productes fitosanitaris, els condicionants del seu ús i aplicació, mètodes alternatius, necessitat de disposar dels corresponents carnets d’aplicador i manipulador, sistemes d’endoteràpia, etc…

ens visiten

 AgroSalvi també col·labora amb l’Escola Forestal i altres, acollint alumnes de diferents especialitats en el seu periode de pràctiques. Estem sempre oberts a aquest tipus de col·laboració que entenem suposa un benefici per les dues parts, a l’alumne se li ofereix la possibilitat d’estar en un àmbit de treball real i de posar en pràctica part d’allò que teòricament aprèn a l’escola. Per AgroSalvi suposa tenir una persona que col·labora en la mida que és possible a la feina diària.

 

IMG_2547

 

IMG_2546

Comments

comments