AgroSalvi es una empresa dedicada al sector agrícola, forestal i els espais verds des de fa més de 25 anys.

 

AGROSALVI comprèn dos grans àrees de negoci:

  • Distribució i venda de productes: fitosanitaris, adobs, llavors, plàstics agrícoles,  fusta tractada i complements
  • Prestació de serveis: assessorament tècnic, servei de tractaments fitosanitaris, instal·lació de tanques i complements de fusta

Josep Salvi Camps va ser el fundador ara ja fa més de 25 anys. Tot va començar amb un petit local sota el domicili familiar on Josep Salvi venia fitosantiaris de la casa Rhone-Poulenc i Condor. Pocs anys després Lluís Salvi Camps es va incorporar al negoci i, junts, van poder augmentar el catàleg oferint també productes d’agricultura i maquinària especialitzada. 10 anys més tard l’empresa, que ja comptava amb 6 treballadors, es va traslladar a l’antic Sindicat del poble de Vilobí d’Onyar ja que les instal·lacions havien quedat petites. Des d’aquí es va començar l’expansió de l’empresa, oferint servei a tota la província de Girona.

L’any 2002 AgroSalvi, amb l’objectiu de seguir oferint un servei de qualitat als clients, va inaugurar les actuals instal·lacions que disposen d’una superfície de més de 3.000m2.

Des de 2012, AgroSALVI arriba a un acord estratègic comercial amb Grup ACTEL, a través de la societat ADA 2100, S.L. per tal de poder oferir un millor servei i presència al sector agrícola de les comarques gironines.